E-mail Coach Download E-book

De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode

De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode van Eric Eraly geniet in Nederland en Vlaanderen een zeer gedegen bekendheid en reputatie.  De methode is uiterst effectief om rokers op een eenvoudige manier te helpen stoppen met roken ZONDER ook maar ergens last van te hebben.

Eric Eraly was als Rookstop expert te gast bij onder andere het Hof van Joosten (Astrid Joosten)en Recht van Antwoord (Goedele Liekens). Verder hebben de meeste kranten in Nederland en Vlaanderen Eric geïnterviewd over zijn methode en aanpak om rokers te helpen stoppen met roken.

Hoe werkt de Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode?

De cursus van Eric Eraly pakt het probleem aan bij de basis. Door een nieuwe manier van denken aan te leren kan je eenvoudig van je rookverslaving af komen zonder dat je daar vervelende bijwerkingen van zult ondervinden. Door mentaal de verslaving aan te pakken en een streep te zetten onder de ”drang naar een sigaret” zal je in het dagelijkse leven ook niet voor verleidingen komen te staan.

Je hoeft in de pauze niet alleen te staan omdat anderen roken, geen feestjes over te slaan omdat de verleiding te groot is en je zult geen vervanging voor de sigaret gaan zoeken. Vaak hoor je dat mensen stoppen met roken maar wel 2 keer zoveel gaan eten. Dat komt omdat zij de verslaving mentaal niet hebben stop gezet. Door de ene verslaving weg te halen gaat je onderbewustzijn op zoek naar een vervanging, wat zich resulteert in een nieuwe verslaving.

Met de succesvolle 4 delige online cursus van Eric Eraly leer je mentaal om te gaan met je rookverslaving. De cursus is alom geprezen en gezien in de media en op televisie programma’s zoals: VARA, VTM, VRT, Man Bijt Hond, Panorama, P-Magazine, TRENDS Magazines, kranten en op vele nieuws blogs.

Eric Eraly helpt rookverslaafden Binnen 6 uur van hun verslaving af!

In deze Gratis Video Reeks ontdek je waarom het je tot nu toe niet gelukt is om te stoppen (Nee, het is niet jouw fout!) en waarom de karakter methode niet werkt + Je krijgt Gratis toegang tot de wekelijkse Webclinic waarin je uitleg krijgt welke Vijf eenvoudige stappen je dient te nemen om voor altijd een vrije, gelukkige Niet Roker te worden.

Wil je meer informatie over de Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode?

Druk dan op de onderstaande link!

Meerinformatie

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

stoppen met roken spel

Quitty – Een nieuw hulpmiddel om met roken te stoppen!

  Quitty is een spel voor de tablet en smartphone, waarbij psychotherapeutische methoden gebruikt zijn. Dit …