Quitty – Een nieuw hulpmiddel om met roken te stoppen!

stoppen met roken spel

 

stoppen met roken spel

Quitty is een spel voor de tablet en smartphone, waarbij psychotherapeutische methoden gebruikt zijn. Dit is gedaan om je goed te helpen bij het afleren van roken!

Door ondermeer hypnose en Cognitieve Bias Modificatie te gebruiken, zullen de spelers van dit spel merken dat er minder behoefte is aan een sigaret.

Bij 5 dagen – 20 minuten per dag – spelen merken spelers vaak al het eerste effect.

 

stoppen met roken spel

In het spel gooi je rookwaren, bijvoorbeeld: sigaret, sigaar of joint, naar de ballonnen. Doordat de ballonnen geraakt zijn laten ze weer schone lucht vrij. Mis geen ballon en verdien zo de meeste punten!

Punten kunnen in de winkel uitgegeven worden aan een ontploffende granaat, appels of zeer scherpe ananasschijven om nog sneller de ballonnen te kunnen raken.

Quitty heeft meerdere spelvarianten. Je speeltijd kun je zelf instellen, ballonnen moet je niet laten ontsnappen en zo kom je al verder in het spel en uiteindelijk bij de moeilijkere hoofdlevels.

 

Download nu van App Store

Download nu van Google Play

 

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

e-sigaret-dampen.nl 200x165

E-sigaret info van A tot Z

Zoals bij veel hulpmiddelen zijn er voor en tegenstanders. Zo ook bij de E-sigaret. Iedereen heeft er wel een mening over, maar hoe zit het nu precies?