E-mail Coach Download E-book

Stop Smoking Pro Patch

Stoppen was nog nooit zo makkelijk

De Stop Smoking Pro patch is de nieuwe methode om moeiteloos te stoppen met roken. Vergelijkbare producten vervangen simpelweg de nicotine van een sigaret door nicotine in een pleister.

Stop Smoking Pro Patch VerpakkingUniek aan de patch is een speciaal kruid met anti nicotine eigenschappen die het lichaam helpen de behoefte aan nicotine te verdringen. Zo wordt het probleem bij de bron aangepakt!

De Stop Smoking Pro patch bevat ook kruiden die helpen te ontspannen en er voor zorgen dat de ademhaling verbetert. De kruiden zijn biologisch gekweekt.

Anders dan nicotinepleisters is het veilig om de Stop Smoking Pro patch langer dan 6 weken te gebruiken.

Moeiteloos Stoppen met Roken

De Stop Smoking Pro Patch is:

  • Zeer effectief
  • Zonder nicotine
  • 100% natuurlijk
  • Huidkleurige pleister
  • Werkt 24 uur

Mensen vragen zich vaak af: “Wat maakt de Stop Smoking Pro patch nu zo bijzonder?”

Stop Smoking Pro Patch PleistersHet unieke aan deze patch is dat het een speciaal kruid bevat met anti nicotine eigenschappen. Plaats elke ochtend een Stop Smoking Pro patch op uw bovenarm of schouder zodat de natuurlijke extracten kunnen worden opgenomen door uw lichaam.

De Stop Smoking Pro patch is een veilige, makkelijke en natuurlijke manier om te stoppen met roken. Zelfs als u al jaren rookt.

Bestel vandaag nog een proefpakket!

 

Bestelknop

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

Motivatie Test

Door het doen van de motivatie test komt je erachter of je voldoende gemotiveerd bent om te stoppen met roken.