E-mail Coach Download E-book

De Verborgen Voordelen van Stoppen met Roken


Op zoek gaan naar de grootste voordelen van het stoppen met roken is niet krankzinnig, het is zelfs een goed idee. Als u exact weet wat er voor u in petto is als u probeert te stoppen met roken blijft u gemotiveerd, en het kan een goede herinnering zijn waarom u stopt met roken op de momenten dat het zwaar wordt. Ervoor zorgen dat u het meeste voordeel bij het stoppen heeft is niet alleen een slim idee, maar het kan er ook nog eens voor zorgen dat u uw levensstijl op de beste manier verbetert.

Een van de grootste voordelen is uw gezondheid. U kunt het risico op longkanker, hart- en vaatziekten, hartaanvallen, beroertes en zelfs op een hoge bloeddruk voorkomen, om maar een paar gezondheidsproblemen te noemen die rokers overkomen. Het verschilt per persoon hoe lang het duurt voordat de risico´s kleiner worden, maar u zal snel een verbetering van uw gezondheid zien. Dit kan erg bemoedigend zijn omdat je beter kan ademen als je sport en daardoor in een betere fysieke gezondheid komt.

Geld is ook een fantastische reden om te stoppen met roken. De gemiddelde kosten zijn € 900,- per jaar, als u één pakje per dag rookt. Dat is veel geld wat je eigenlijk gewoon verbrand. Je hebt gelijk veel meer geld te besteden als je stopt met roken. Het kan zelfs het verschil maken tussen het wel of niet kopen van die mooie sportauto die je zou willen hebben. U zou ook kunnen kiezen om het geld op de bank te zetten om er het grootste profijt van te hebben. Wat u ook kiest, het is altijd beter dan uw geld verbranden.

Een andere voordeel kan zijn dat uw huis, auto en kleren beter ruiken. Iedereen weet dat sigaretten stinken, en mensen die niet roken ruiken die geur veel beter dan mensen die wel roken. Als de wil om te roken verdwijnt, wordt de wil om beter te ruiken groter. Dit kan tot een complete schoonmaak leiden dat u in een goede stemming brengt. Als u in het voorjaar stopt zou u het kunnen zien als de grote voorjaarsschoonmaak. U zult zeker genieten van uw verbeterd reukvermogen, want de prachtige bloemen die in de tuin staan ruiken heerlijk nu u niet meer rookt.

Het grootste voordeel is dat uw verwachte levensduur verhoogd wordt. En wat is er nou beter dan de fontein van de jeugd te vinden? Door te stoppen met roken zorgt u voor een significante verhoging van uw levensverwachting. Als u dit combineert met de gezondheidsvoordelen die u heeft door te stoppen met roken kunt u uw verwachting zo met 10 jaar verhogen. Dit is extreem veel, en zeker door alleen maar te stoppen met roken.

De meeste rokers die dit ontdekken, zijn verbaasd over het aantal jaren dat ze meer zouden kunnen leven. Goed voor je zelf zorgen en stoppen met roken is een groot voordeel. Als je oud bent en van die extra jaartjes geniet zal je zeker blij zijn dat je gestopt bent. Wees  niet bang om uw leven op z’n best te leven, want nadat u gestopt bent met roken heeft u erg veel extra energie die u kunt gebruiken voor nieuwe activiteiten waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Download nu het Gratis E-Book In één week Stoppen met Roken om meteen te stoppen met roken!

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

e-sigaret-dampen.nl 200x165

E-sigaret info van A tot Z

Zoals bij veel hulpmiddelen zijn er voor en tegenstanders. Zo ook bij de E-sigaret. Iedereen heeft er wel een mening over, maar hoe zit het nu precies?