E-mail Coach Download E-book

Hulp om te Stoppen met Roken

Als u moeite hebt om te stoppen met roken bent u zeker niet alleen. Elk jaar zijn er miljoenen volwassenen die er voor kiezen om te stoppen met roken. Ook zijn er elk jaar weer miljoenen mensen die beginnen met roken. Dit zorgt voor een eindeloze cyclus van volwassenen die proberen te stoppen. De beste manier vinden om te stoppen met roken is nooit makkelijk. Er zijn tal van excuses die overal rond circuleren, maar er zijn ook erg veel handige middelen die u kunnen helpen als u het idee om te stoppen met roken moeilijk vindt. Wat de ene dag erg makkelijk lijkt, kan dat volgende dag veel hoofdpijn veroorzaken.

Het is uiterst belangrijk om er achter te komen waarom u wilt stoppen met roken. Gewoon op een ochtend wakker worden en beslissen om te stoppen werkt niet. U heeft een specifieke reden nodig om te stoppen. Of de rede nou het verbeteren van uw gezondheid is, een advies van uw dokter, het besparen van geld of omdat u voor uw kinderen wilt leven, altijd heeft u een goede reden nodig. Uiteindelijk is de rede niet belangrijk, maar het hebben van een reden is wel belangrijk.

Mensen die proberen te stoppen met roken zonder een reden vinden het veel moeilijker om te stoppen met roken. Als het moeilijk wordt, hebben ze niks om zich aan vast te houden. Wat onmogelijk lijkt voor de ene kan een droom zijn voor de ander. Als je in deze positie bent moet je even gaan zitten en reden verzinnen waarom je gaat stoppen. Beslis welke specifieke redenen u gebruikt en schrijf hem op als herinnering. U zal verbaasd zijn hoe nuttig het is om uw wensen op te schrijven.

Als u denkt dat het goed is om met andere over uw reden te praten is dat geen probleem. Dit kan als een goede oefening dienen om uw besluit te versterken. Iets wat makkelijk lijkt op papier kan compleet overweldigend zijn als u het uit gaat denken. Met iemand anders er over praten kan ervoor zorgen dat het weer wat makkelijker wordt. Bovendien kan praten met iemand anders over uw verlangen om te stoppen met roken u helpen te realiseren welke verleidingen u tegen kan komen en wat u daar aan kunt doen.

De keuze om te stoppen met roken is geen gemakkelijke. Het feit dat u niet zomaar kunt stoppen maakt het een stuk lastiger. Veel mensen vinden dat het afschuwelijk is om te stoppen met roken. Ze geloven niet in zich zelf. Vaak is het eng om je in zo’n positie te bevinden. Het is erg belangrijk om mensen om je heen te hebben die je willen helpen. Je hebt mentale steun nodig van je familie en vrienden, die erin geloven dat je kunt stoppen. Het is normaal dat u zich  een beetje down gaat voelen, maar met de hulp van familie en vrienden krijgt u snel weer vertrouwen.

Het zal wat kracht kosten om te stoppen met roken. Alle verleidingen weerstaan is ook moeilijk natuurlijk, maar met de hulp van familie en vrienden en de bewuste beslissing om te stoppen met roken wordt de lange weg al een stukje korter. Wat begint als een overweldigend proces zal uiteindelijk heel simpel lijken. U bent in staat om te stoppen met roken, het zal eventjes moeilijk zijn maar uiteindelijk overwint u de sigaretten.

Opnieuw controle krijgen over uw leven is mogelijk, en met uw support team bent u er zeker van dat u langer leeft en uw gezondheid erop vooruit gaat. Het besluit nemen om te stoppen met proberen te stoppen met roken is niet mogelijk. U kan opnieuw controle krijgen over uw leven als u uw eigen kracht gebruikt en de support van de mensen om u heen. Dan verandert u uw leven, één sigaret per keer.

Begin direct met het het Stoppen met Roken E-Mail Coaching Programma !

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

e-sigaret-dampen.nl 200x165

E-sigaret info van A tot Z

Zoals bij veel hulpmiddelen zijn er voor en tegenstanders. Zo ook bij de E-sigaret. Iedereen heeft er wel een mening over, maar hoe zit het nu precies?