E-mail Coach Download E-book

Hoeveel Pogingen heb je nodig om Voorgoed te Stoppen met Roken?


De meeste mensen denken precies te weten hoeveel pogingen ze nodig hebben om te stoppen. Het is belangrijk om een goede schatting te hebben over het aantal nodige pogingen. U zal zich afvragen waarom dit handig is. Het versterkt uw zelfvertrouwen om de geplande datum van het stoppen met roken te halen.

Als je een schatting hebt gemaakt van wanneer je ongeveer stopt heb je ook niet het idee dat je gefaald bent als het meer dan één poging kost om te stoppen. Dit is heel erg belangrijk, omdat de meeste mensen het idee krijgen dat ze gewoon niet kunnen stoppen als het niet in één keer lukt.

De meerderheid van de mensen, als ze eerlijk naar zichzelf zijn, kost het minstens twee pogingen om succesvol te stoppen met roken. De meeste mensen willen natuurlijk in één keer stoppen, maar het is gebruikelijk als u twee of meer pogingen nodig heeft. U zal zich natuurlijk afvragen waarom het nodig is om twee pogingen in plaats van één te wagen.

Het antwoord is heel simpel: Als mensen voor de eerste keer stoppen hebben ze een houding die laat zien dat ze denken dat het erg makkelijk is om te stoppen. Helaas is het niet zo makkelijk als u zou denken om te stoppen met roken.

Het doorbreken van de verslaving aan nicotine is niet gemakkelijk, noch is het iets dat in een enkele poging lukt. Als u alleen wilt stoppen, zonder hulp van anderen, zal u merken dat het een stuk lastiger is en uw kans van slagen een stuk lager. Het is bijna altijd noodzakelijk om hulp in te roepen als u succesvol wilt stoppen met roken. Dit is één van de hoofdredenen waarom u minstens twee pogingen nodig zult hebben. Afgezien van het feit hoeveel pogingen u waagt, bij elke poging moet het uw doel zijn om voor goed te stoppen.

Zich bewust zijn van het feit hoe moeilijk het eigenlijk is om te stoppen is erg belangrijk. Als u zich bewust bent van de uitdaging die u te wachten staat kan u makkelijk een goed plan creëren om te stoppen met roken. Dit plan kunt u ook aanpassen op de rede waarom u stopt met roken. Als u bijvoorbeeld stopt met roken vanwege stress, moet u zich er van bewust zijn wat de stress veroorzaakt en zorgen dat u deze stress vermijdt.

Als u een plan heeft gemaakt voordat u aan uw poging om te stoppen begint, heeft u kans dat u in één keer slaagt. Echter, als u geen plan heeft en probeert te stoppen is de kans groot dat u meerder pogingen nodig heeft. Een plan creëren om te stoppen met roken is niet onmogelijk, het enige wat u hoeft te doen is er achter zien te komen wat de problemen zijn. Dit betekent simpelweg dat u er even voor moet gaan zitten om een plan te creëren.

Als u gewoon even tussendoor beslist om te stoppen met roken veroorzaakt dit erg veel problemen in het proces. Het is erg belangrijk dat u genoeg tijd neemt om een goed plan te maken om te stoppen met roken.

Begin direct met het het Stoppen met Roken E-Mail Coaching Programma !

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

e-sigaret-dampen.nl 200x165

E-sigaret info van A tot Z

Zoals bij veel hulpmiddelen zijn er voor en tegenstanders. Zo ook bij de E-sigaret. Iedereen heeft er wel een mening over, maar hoe zit het nu precies?