E-mail Coach Download E-book

De Ontwenningsverschijnselen door te Stoppen met Roken

Het doel is om te stoppen met roken. Natuurlijk is dit een erg goed idee, maar bent u wel echt voorbereid op alle mogelijke gevolgen? Uw gezondheid gaat er natuurlijk een stuk op vooruit als u minder gaat roken, maar uw lichaam heeft tijd nodig om alle gevolgen van het roken te verwerken. Als u hier op voorbereid bent, weet u zeker dat uw poging om te stoppen succesvol wordt. Gewoon zeggen dat u wilt stoppen zal niet genoeg zijn, er moeten inspanningen geleverd worden en voorbereidingen getroffen worden.

Een van de meest voorkomende bijwerkingen die kunnen optreden op het moment dat u stopt met roken zijn kleine periodes van duizeligheid. Dit is meestal alleen de eerste paar dagen als je lichaam weer de normale hormoonproductie op gang brengt. Als u even kort pauzeert als er duizeligheid optreed zal deze snel weer verdwijnen. Als u doorgaat waar u mee bezig bent tijdens de duizeligheid kan dit letsel veroorzaken, daarom is het van cruciaal belang om even pauze te nemen.

Hoofdpijn is een ander vaak voorkomend en terugkomend symptoom. Dit is iets dat zeer vaak voor komt. Het beste middel hiertegen zijn uw gebruikelijke medicijnen tegen hoofdpijn. De meest mensen zullen een milde pijnstiller nemen, maar anderen zullen een ontspannende techniek prefereren. Probeer ongeacht de methode niet onder de hoofdpijn te lijden, want dit kan ervoor zorgen dat u weer een sigaret neemt om de hoofdpijn te verlichten.

Een klemmend gevoel in de borst of hoesten is een ander terugkomend symptoom. Uw lichaam realiseert zich dat er geen nicotine meer binnenkomt en begint de chemische stoffen die op zijn gebouwd uit het lichaam te krijgen. Dit kan verschillende reacties geven. Veel mensen denken dat ze een hartaanval krijgen als ze een klemmend gevoel in de borst krijgen. Als u er zeker van bent dat u een hartaanval heeft, zorg dan onmiddellijk voor medische hulp.

Het laatste grote ontwenningsverschijnsel is vermoeidheid. Hoewel dit natuurlijk een probleem is dat bijna ieder mens heeft wordt het een groter probleem als u probeert te stoppen met roken. Rokers nemen vaak een sigaret om weer nieuwe energie te krijgen. Als je rookt kan dit erg handig zijn, maar als je probeert te stoppen kan dit erg stressgevend zijn en de motivatie om te stoppen verminderen. Probeer zo veel mogelijk slaap te krijgen om dit tegen te gaan. De meeste mensen zijn in staat tot hun normale ritme terug te keren na een paar weken niet roken.

Uw lichaam kan nog meer andere ontwenningsverschijnselen ervaren. U kan deze symptomen het beste oplossen zoals u dat altijd doet. Als u echter serieuzere problemen krijgt moet u advies en hulp van een arts zoeken.

Uw lichaam kan extra ontwenningsverschijnselen ervaren. Hoe je ze wordt meestal overgelaten aan u, zolang ze mild blijven echter op elk teken zijn van ernstige gezondheidsproblemen moet u het advies en de begeleiding van een arts te zoeken om ervoor te zorgen dat er geen bijkomende gezondheidsproblemen die worden gemarkeerd als een terugtrekking symptoom. Praten met uw arts en hen te laten weten dat u van plan bent om te stoppen is meestal een goed idee, zodat ze kunnen ook nauw uw lichamelijke gezondheid te controleren tijdens de moeilijke strijd. Immers, een ons van preventie de moeite waard te allen tijde het kan nemen om uw gezondheid te beschermen.

Begin direct met het het Stoppen met Roken E-Mail Coaching Programma !

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

e-sigaret-dampen.nl 200x165

E-sigaret info van A tot Z

Zoals bij veel hulpmiddelen zijn er voor en tegenstanders. Zo ook bij de E-sigaret. Iedereen heeft er wel een mening over, maar hoe zit het nu precies?