E-mail Coach Download E-book

Hoe bent je er zeker van dat het Stoppen met Roken Plan Succes heeft?


U heeft om een bepaalde reden besloten dat dit het juiste moment in uw leven is om te stoppen met roken. Dus nu probeert u te bedenken hoe u dat precies gaat doen. U weet dat het een lange en zware weg wordt, maar u weet ook dat u voor altijd wilt stoppen. Het idee van meerdere malen stoppen is niet aantrekkelijk dus daarom moet u een plan ontwikkelen wat in één keer werkt, en goed werkt.

Het is logisch dat u dit moeilijker vindt dan al het andere wat u ooit in uw leven gedaan heeft, en dat heeft een goede reden.

Het aantal mensen dat faalt met stoppen met roken is verbazingwekkend groot. Terwijl er miljoenen mensen proberen te stoppen met roken, zijn er nog steeds andere die net beginnen. Kijk eens om je heen, overal zijn er rokers die het u onbewust een stuk moeilijker maken door u weer te verleiden om te gaan roken. Dit maakt het geheel nog een stuk lastiger. Het is belangrijk dat u probeert deze uitdaging te voltooien, want als u deze uitdaging niet voltooid is het niet mogelijk om voor altijd te stoppen.

Het is essentieel om een goed plan te hebben, waar exact instaat waarom u stopt met roken. De reden maakt niet uit, maar je moet de reden wel weten. Het is ook belangrijk om in de reden te geloven, want als je de rede van iemand anders gebruikt en je geloofd er zelf niet in is het een onbegonnen zaak. U moet er achter zien te komen waarom u wilt stoppen met roken, zodat u een goede reden heeft, ook al kost dit veel tijd.

Als u een reden gevonden heeft, moet de rest van het proces een stuk makkelijker zijn. Wat niet altijd gelijk duidelijk zal zijn is dat een goede reden om te stoppen een goede motivatie kan zijn. Als u gewoon stopt om te stoppen, heb je veel meer kans om snel weer terug te vallen op het roken. De enige dingen die u nog te doen staan zijn een planning maken en hulp van uw vrienden en familie zoeken, een eitje dus.

U moet er hard voor werken om u er volledig voor in te zetten. Dit houdt in dat u plaatsen waar u verleidt wordt om te roken moet vermijden, zoals tabak winkels en de rookgeur in uw huis. Als u een partner vindt die ook wil stoppen is dit een groot voordeel. Niet iedereen vindt dit een goed systeem, maar het is een geweldig hulpmiddel omdat je elkaar verantwoordelijk voor uw eigen afspraken kunt houden.

Deze verantwoording kan heel nuttig zijn om ervoor te zorgen dat je echt voor altijd stopt. Veel mensen proberen te stoppen maar uiteindelijk roken ze toch weer als het proces van het stoppen te lastig wordt. Een partner die ook wil stoppen kan als een goede manier werken om deze verleidingen te weerstaan, omdat geen van beide als eerste wilt opgeven. Gebruik dit in uw voordeel en geniet van een betere gezondheid en van het feit dat roken nu verleden tijd is.

Download nu het Gratis E-Book In één week Stoppen met Roken om meteen te stoppen met roken!

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

e-sigaret-dampen.nl 200x165

E-sigaret info van A tot Z

Zoals bij veel hulpmiddelen zijn er voor en tegenstanders. Zo ook bij de E-sigaret. Iedereen heeft er wel een mening over, maar hoe zit het nu precies?