E-mail Coach Download E-book

Powerstop Stop Roken Programma

Het Powerstop Stop Roken Programma van Judith van Lohuizen leert je ontdekken hoe je binnen 10 dagen kunt stoppen met roken.

Het PowerStop Stop Roken Programma richt zich vooral op de geestelijke verslaving.

Je gaat het roken anders ervaren waardoor je geen zin meer krijgt in het roken (je kunt het je misschien niet voorstellen maar over 10 dagen moet je er niet meer aan denken om een sigaret op te steken). Je stopt dus niet op “pure” wilskracht.

Als je begint met het PowerStop Stop Roken Programma blijf je 10 dagen roken. Je leert een andere manier van roken aan, waardoor je het roken anders gaat ervaren. Je gaat geleidelijk minder roken, totdat je besluit te stoppen. Het wordt dus absoluut niet als “zwaar” ervaren.

Doordat je geleidelijk stopt, zijn de ontwenningsverschijnselen minimaal. Je lichaam went aan minder nicotine en dit is na 10 dagen zelfs al grotendeels verdwenen.

Het PowerStop Stop Roken Programma gaat uitgebreid in op het omgaan met moeilijke situaties en momenten (bijvoorbeeld feestjes en verjaardagen). Deze zijn vaak de oorzaak van het weer beginnen met roken. Het gaat niet alleen om het stoppen, maar ook om het “blijven” stoppen. Stoppen kan iedereen, blijvend stoppen is een heel ander verhaal.

Het PowerStop Stop Roken Programma helpt je niet alleen van je rokersprobleem af te komen maar geeft je ook praktische Tips om te voorkomen dat je dikker wordt tijdens en nadat je bent gestopt.

Gedurende tien dagen wordt je gecoacht. Elke dag wordt je begeleid in het stoppen met roken met video’s,  audio en  elke dag een klein digitaal werkboek waar je een oefening moet doen. Maak je niet druk, je volgt gewoon stap voor stap het programma.

Voor het 10 Daagse PowerStop Stop Roken Programma Stappenplan hoef je dus niet de deur uit naar groepssessies of andere bijeenkomsten waar je “faalverhalen” van andere rokers moet aanhoren. Tijdens dit programma ben jij degene die centraal staat en het kost je maar 15 tot 30 minuten per dag om na 10 dagen definitief te stoppen met roken.

Om je een idee te geven hoe het 10 daagse PowerStop Stop Roken Programma Stappenplan er uit ziet, krijg je nu een korte uitleg.

Elke dag start je (bij voorkeur op een vast tijdstip) met een videofragment (10 tot 13 minuten) en wordt je uitgelegd wat de bedoeling is voor de dag. Gedurende het programma zal je simpele maar effectieve technieken en hulpmiddelen leren en ontdekken hoe je jezelf weerbaar maakt tegen je sigaret, sigaar, shag of pijp.

Meer informatie

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

stoppen met roken spel

Quitty – Een nieuw hulpmiddel om met roken te stoppen!

  Quitty is een spel voor de tablet en smartphone, waarbij psychotherapeutische methoden gebruikt zijn. Dit …