E-mail Coach Download E-book

Nicorette Inhaler

Nicorette Inhaler
Algemeen

De Nicorette Inhaler is het meest geschikt voor rokers die het hand-mond ritueel het meeste missen. Wanneer je het ook lastig vindt om de handeling van het roken af te leren dan is de Nicorette Inhaler misschien iets voor jou.

Hoe werkt het?

De Nicorette Inhaler bestaat uit een mondstuk en een nicotine vulling. De nicotine vulling is voor therapeutisch gebruik en de hoeveelheid is minder dan in een sigaret. Toch is de hoeveelheid voldoende om de ontwenningsverschijnselen onder controle te houden.

Je plaatst de nicotine vulling in het mondstuk en ademt de nicotine houdende lucht oppervlakkig of diep in naar je eigen voorkeur.

Overzicht Nicorette Inhaler

Dosering

Het wordt aanbevolen om een minimale duur van 3 maand te hanteren voor de behandeling. Na deze periode verminder je geleidelijk het aantal vullingen voor nog eens 3 maand. Het is aan te raden om het product niet langer dan 6 maanden te gebruiken.

Nicorette Inhaler

  • Stop volledig met roken dankzij de Nicorette Inhaler
  • Gebruik iedere dag voldoende vullingen. Minimaal 6 en maximaal 12.
  • De duur van de behandeling kan variëren van persoon tot persoon. Normaal gesproken moet je rekenen op minimaal 3 maanden. Verminder na deze periode geleidelijk de dagelijkse dosering voor de volgende 3 maand.

Wanneer het verbruik niet meer dan 1 à 2 vullingen per dag bedragen is het tijd om elke vorm van nicotine gebruik te stoppen.

 

Bestelknop

 

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

Motivatie Test

Door het doen van de motivatie test komt je erachter of je voldoende gemotiveerd bent om te stoppen met roken.