E-mail Coach Download E-book

Nicogel Handcrème Sigarettenverpakking Sachet


Algemeen

Nicogel is de allereerste tabak vervanger wereldwijd in 300 jaar tabak historie. Een absolute vernieuwing op gebied van tabak zoals we tot heden kennen.
Rokers bevinden zich steeds vaker op plaatsen waar roken niet meer is toegestaan. De werkplek, vergaderingen, het vliegtuig, bioscoop, restaurants, enzovoorts. Het aantal plaatsen waar niet gerookt mag worden neemt dagelijks in meerdere landen toe.

Wat is Nicogel?

Nicogel is een vloeibare gel die vrijwel alle bestanddelen van tabak bevat en een roker zijn tabaksgenot bezorgen op al die plaatsen waar roken niet is toegestaan.

Gebruiksaanwijzing

Nicogel is voor elke roker een uitkomst als hij of zij zich in een niet-roken situatie bevindt. Voor al die situaties eenvoudig één dosis Nicogel nemen en die simpelweg net als hand crème, in de handpalmen wrijven. Nicogel wordt binnen 1 minuut volledig door de huid opgenomen en werkt binnen ongeveer 2 minuten ruim 4 uur lang.

Zo heeft de roker zijn tabaksgenot zonder anderen lastig te vallen.

Bestelknop

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

Motivatie Test

Door het doen van de motivatie test komt je erachter of je voldoende gemotiveerd bent om te stoppen met roken.