E-mail Coach Download E-book

NicoBloc Druppels

NicoBlocAlgemeen

NicoBloc is een hulpmiddel om te stoppen met roken. Wanneer je de NicoBloc vloeistof op de filter van je sigaret druppelt, blokkeert het tot 99% van de schadelijke nicotine en teer die je inhaleert. Dit helpt je om geleidelijk de nicotinebehoefte af te bouwen en uiteindelijk makkelijker en succesvoller te stoppen met roken.

Hoe werkt het?

Het revolutionaire concept van NicoBloc vermindert de inname van nicotine en teer door een combinatie van verschillende processen:
Het breekt de psychische gewoonte van het roken. In een periode van ongeveer zes weken verminder je geleidelijk het aantal sigaretten dat je rookt. Door NicoBloc op de filter van de sigaret te druppelen verminder je geleidelijk de inname van nicotine.

Hoe te gebruiken?

Het kan niet makkelijker. In de eerste week dat NicoBloc gebruikt wordt, druppel je één druppel NicoBloc op de filter van ELKE sigaret die je rookt. In week twee druppel je twee druppels NicoBloc op de filter van ELKE sigaret die je rookt. Vanaf week drie en verder druppel je drie druppels NicoBloc op ELKE sigaret die je rookt. Door drie druppels op de filter te druppelen blokkeer je tot 99% van de nicotine en teer in de filter van de sigaret.
Door NicoBloc te gebruiken reduceer je ook geleidelijk het AANTAL sigaretten dat gerookt wordt door middel van een reductieplan. Tegen het einde van week zes kan je klaar zijn om je sigaretten voor goed weg te leggen.
Elke verpakking NicoBloc bevat een DVD welke instructies geeft over het gebruik van NicoBloc. Uiteraard bevat het een flesje NicoBloc en een boekje waarmee de (minder) gerookte sigaretten bijgehouden kunnen worden.

Bestelknop

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

Motivatie Test

Door het doen van de motivatie test komt je erachter of je voldoende gemotiveerd bent om te stoppen met roken.