E-mail Coach Download E-book

Fumexit Mondspray

Fumexit mondspray
Algemeen

Een Anti rookspray om de rookhonger direct te verlichten. Handig om mee te nemen: de spray in een handige flacon van 20 ml.
Stoppen met roken doe je met behulp van Fumexit. Het is een volledig natuurlijk product dat een gunstig effect heeft op de negatieve verschijnselen die bij tabaks-ontwenning optreden.

Hoe werkt het?

Zes planten met bijzondere eigenschappen die het stoppen met roken helpen ondersteunen, vormen samen dit unieke product. Zoals bij alle producten van Fytobell het geval is, ondersteunen en versterken de planten in Fumexit elkaar in hun werking. Fumexit is hierdoor Antioxidatief (terwijl roken precies oxiderend is). Bovendien vermindert het middel de ontwenningsverschijnselen, doet ze de sigaret minder goed smaken, ondersteunt ze het zenuwstelsel, en doet ze de behoefte aan nicotine afnemen. En dan is er natuurlijk ook het psychologisch effect van het steeds bij zich hebben van de mondspray. Het flesje helpt je herinneren aan de afspraak die je met jezelf had gemaakt: stoppen met roken!

Hoe te gebruiken?

Het gebruiksgemak van Fumexit mondspray wordt vergroot doordat het product is verpakt in een handig klein glazen flesje van 20 ml met verstuiver dat men gemakkelijk bij zich kan dragen in bijvoorbeeld een damestas of colbertjasje.
Maximaal 6-12 verstuivingen per dag in de mond sprayen!

Belangrijk

Er is geen middel is dat iemand direct kan laten stoppen met roken. Dat geldt ook voor Fumexit, het is geen wondermiddel, maar een ondersteuning bij het proces om van het roken af te komen. Het stoppen met roken begint met de motivatie om het te willen doen.
Het gebruik van Fumexit moet consequent zijn. Je bent niet zomaar van de rookverslaving af. Voor de een geldt een periode van enkele weken, voor anderen langer. Geef het niet op.
Natuurlijk kan je met het uitgespaarde geld veel leukere dingen doen dan tabak kopen!

Bestelknop

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

Motivatie Test

Door het doen van de motivatie test komt je erachter of je voldoende gemotiveerd bent om te stoppen met roken.