E-mail Coach Download E-book

Detabaq


Algemeen

Detabaq is een natuurlijk middel dat je nicotine behoefte vermindert en helpt bij de ontwenningsverschijnselen wanneer je stopt met roken.

Het geeft je rust en energie waardoor je makkelijker kunt stoppen met roken!

Combineer Detabaq met het drinken van veel vruchtensap en het eten van groente en fruit waardoor de nicotine snel je lichaam zal verlaten. Door de samenstelling van Detabaq voel je je fitter en energieker en krijg je minder behoefte om te roken.

Hoe werkt Detabaq?

Detabaq verwijdert nicotineresten uit het lichaam. Als aanvulling vermindert het de behoefte aan nicotine, waardoor je makkelijk kunt stoppen met roken! Verder helpt Detabaq de ontwenningsverschijnselen tegen te gaan en geeft het je mentale rust en energie.

Hoe te gebruiken?

Begin de kuur een week voordat je wilt gaan stoppen met roken. Neem per dag twee capsules in met water tijdens de maaltijd. Wanneer je bent gestopt kan je iedere dag tot vijf capsules innemen. Kies bij vooraf twee vaste momenten en bewaar de overige drie voor de “Moeilijke Momenten”.

Na Ongeveer drie tot zes weken kan je stoppen met het gebruik van Detabaq.

Bestelknop

Bekijk ook

Ea-sigaret.nl

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt.

Stoppen met roken is veel lastiger dan men denkt. De meeste mensen denken dat het door de nicotine komt. Maar de verslaving is meer dan nicotine.

Motivatie Test

Door het doen van de motivatie test komt je erachter of je voldoende gemotiveerd bent om te stoppen met roken.