E-mail Coach Download E-book

Marcel van Mosselveld – Stoppen doe je zo


Auteur: Marcel van Mosselveld

Nederlands – Paperback

102 pagina’s | Free Musketeers | april 2011

Beschrijving

Het boek Stoppen doe je zo reikt je gemakkelijke manieren aan om voor eens en altijd met roken te stoppen. Het zal de roker op een uiterst eenvoudige manier helpen om een gelukkige en tevreden niet roker te worden.

Deze uitgave onderscheidt zich vanwege de eenvoud en beknoptheid. Kortom, Stoppen doe je zo is een geweldig en uniek hulpmiddel om voorgoed met de ellendige rookverslaving af te rekenen.

Volgens de auteur zit de kern van het stoppen met roken in het begrijpen van wat roken eigenlijk is. Als je beseft waarom je rookt en hoe het komt dat je blijft roken is het geen enkel probleem meer om te stoppen.

Om dat besef bij te brengen vertelt hij in eenvoudige taal over zijn ervaringen. Hoe hij na vele stoppogingen tot het inzicht kwam dat een sigaret eigenlijk niets doet, maar de nicotine wel, eigenlijk een zenuwgif, dat ook toegepast wordt als insecticide.

Andere methodes (stoppen op wilskracht, lasertherapie etc.) worden kort behandeld. Maar, zegt de auteur, pas als de knop in je hoofd is omgedraaid en je echt wilt stoppen zal het je lukken.

Bestelknop

Bekijk ook

E-Book: In één Week Stoppen met Roken

Je wilt snel stoppen met roken?

Download het E-book "In één Week Stoppen met Roken" om binnen een week voorgoed te stoppen met roken!

Pauline Dekker – Nederland Stopt! met Roken

Iedereen kan stoppen met roken! In het boek "Nederland Stopt! met Roken" leggen de longartsen Pauline Dekker en Wanda de Kanter uit hoe jij ook kan stoppen.