E-mail Coach Download E-book

Allen Carr – Stoppen met RokenAuteur: Allen Carr

Nederlands – Paperback

170 pagina’s | de Boekerij | juli 2011

Beschrijving

Ben jij een van de 1,5 miljoen Nederlanders die wel eens met de gedachte speelt te Stoppen met roken? Maar ben je ook bang niet voldoende gemotiveerd te zijn? Alles al geprobeerd of juist niet? Dan is dit je kans! Je hebt toch niets te verliezen!

Dertig jaar lang rookte Allen Carr honderd sigaretten per dag. Tot hij stopte. Hij analyseerde wat hem in zijn verslaving had vastgehouden en ontwikkelde op basis daarvan zijn baanbrekende methode. Van Stoppen met roken zijn wereldwijd meer dan zeven miljoen exemplaren verkocht; het is in meer dan zesentwintig talen uitgebracht. Allen Carr heeft zijn visie ook uitgewerkt op andere terreinen, zoals Stoppen met alcohol en Stoppen met tobben.

Allen Carr was 30 jaar lang een verwoed kettingroker. Ondanks talloze pogingen lukte het hem niet om blijvend te stoppen. Tot die ene, laatste keer dat het wel lukte en het hem, tot zijn grote verbazing, eigenlijk nauwelijks moeite kostte. Hij overleed in 2006.

Oorspronkelijke titel: Allen Carr’s Easy Way to Stop Smoking

Vertaling: Eveline de Mooij
Formaat 14 x 21,5 cm
Omvang 176 bladzijden
Prijs € 12,95
NUR 860 Gezondheid algemeen
ISBN 978-90-225-4884-4

Bestelknop

Bekijk ook

E-Book: In één Week Stoppen met Roken

Je wilt snel stoppen met roken?

Download het E-book "In één Week Stoppen met Roken" om binnen een week voorgoed te stoppen met roken!

Pauline Dekker – Nederland Stopt! met Roken

Iedereen kan stoppen met roken! In het boek "Nederland Stopt! met Roken" leggen de longartsen Pauline Dekker en Wanda de Kanter uit hoe jij ook kan stoppen.