E-mail Coach Download E-book

Nicotinell Kauwgom


Algemeen

Nicotinell Kauwgom kan u helpen bij het stoppen met roken. Het bestrijdt de onthoudings-effecten en zorgt voor een tijdelijke vervanging van Nicotine welke u voorheen kreeg door het roken.

Wanneer u op een stukje Nicotinell Kauwgom kauwt komt de nicotine langzaam vrij wat vervolgens via het mondslijmvlies wordt opgenomen. Deze vervanging van Nicotine vermindert een aantal van de onthoudingsverschijnselen die vaak optreden wanneer men probeert te stoppen met roken

Nicotinell kauwgom is verkrijgbaar in de smaken Fruin, Cool Mint en Drop.
De kauwgom is verkrijgbaar in 2 mg en 4 mg en zijn verpakt in verpakkingen van 12, 48, 96 en 204 stuks.

Hoe te gebruiken?

  • Neem de kauwgom zodra u de behoefte heeft om te gaan roken.
  • Neem niet meer dan 1 stukje kauwgom per keer.
  • Neem niet meer dan 25 stukjes Nicotinell kauwgom 2 mg per dag.
  • Stop met het gebruik wanneer er na 1 jaar geen of onvoldoende resultaat is bereikt.

 

Bestelknop

 

Bekijk ook

Motivatie Test

Door het doen van de motivatie test komt je erachter of je voldoende gemotiveerd bent om te stoppen met roken.

Stop Smoking Pro Patch

De Stop Smoking Pro patch is de nieuwe methode om moeiteloos te stoppen met roken. De Stop Smoking Pro Patch bevat geen nicotine.

  • Jaime

    23 Mei 2003 ben ik gestopt, dank zij een chrirug, die precies wist hoe hij mij moest aanpakken. Zijn gezicht stond me wel aan. Na zijn getekende uitleg hoe de omleidingen eruit zagen. zei ie: k hoorde van de cardioloog dat jij niet ophoudt met roken. Kom op, man, hou er nou mee op”. Sindsdien heb ik niet meer gerookt. Die cardioloog keek altijd naar mijn nagels(of ze bruin waren!) en dan gingen al mijn stekels omhoog , zo van, barst jij maar! Toen ontdekte ik tot mijn verbazing ook, dat als je zin krijgt en tot tien telt, dat je zin dan weer weg is. Had altijd gedacht dat die zin steeds erger zou worden, tot je zou gaan loeien! Nu hoef ik niet eens meer te tellen, als ik zin krijg. Gister stond er een vrouw buiten het stemburo heel lekker een sigaretje te roken..ik kan nu zonder tellen van haar genieten! Had ik dat vroeger maar geweten!!

  • Catherina Janssen

    Je tanden zijn belangrijk als je stopt met roken door nicotinell kauwgum. Nou ga ik naar de tandarts. En zij probeert een kaakontsteking te veroorzaken omdat ik gestopt ben met roken door nicotinell kauwgum. De tandarts kan mij aan het roken maken.